Welkom op Meespraak

Uw reactie kunt u plaatsen op de z.g. meespraak. Op deze manier wordt voor de gemeente Montferland inzichtelijk wat u vindt van de huidige verkeerssituatie in de gemeente.

Hoe kunt u reageren?

Op deze site staat een interactieve kaart van Montferland met punaises. Tot eind september kunt u door op een punaise te klikken:

  • reageren op een item dat iemand anders heeft aangemaakt of
  • reageren op een item dat iemand anders heeft aangemaakt of

U kunt ook zelf een nieuw item aanmaken door een nieuwe punaise te plaatsen.

Registratie

Als u mee wilt discussiƫren, is registratie van uw e-mailadres nodig. We willen graag enkele algemene zaken weten van de deelnemers; de gegevens zijn niet op individuele personen terug te voeren.

Forum regels

De gemeente Montferland geeft de bezoekers van deze website de mogelijkheid te reageren op berichten of deze zelf te plaatsen. Hiervoor hebben we een aantal huisregels opgesteld waaraan je je dient houden. Dit is essentieel om het forum voor iedereen toegankelijk en leesbaar te houden. De gemeente Montferland ziet toe op de naleving van de regels en zal indien nodig berichten verwijderen.

  • Reageer altijd op de inhoud van een artikel. Nietszeggende reacties of reacties die ingaan op de reden van plaatsing zijn niet gewenst.
  • Houdt je reactie kort en krachtig. Beperk je tot maximaal 500 karakters. Voorkom spelfouten en gebruik gangbaar Nederlands.
  • Respecteer elkaars mening. Scheldpartijen, doodsverwensingen en reacties van discriminerende aard worden niet getolereerd.
  • Verwijzingen naar websites, commerciĆ«le boodschappen en het plaatsen van persoonsgegevens zijn niet toegestaan.

De reacties op het forum vertegenwoordigen de standpunten en meningen van de inzenders. De inhoud van de reacties valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders. Het feit dat een mening of visie wordt gepubliceerd, betekent niet dat de gemeente Montferland die mening per definitie deelt of ondersteunt. De gemeente Montferland staat niet in voor het waarheidsgehalte van reacties op artikelen.

Wat doen wij met uw reactie?

Wij volgen de discussies en houden goed in de gaten wat u van de verkeerssituaties vindt. Vandaar dat u over elke discussie en/of reactie ook uw mening kunt geven. Bij voorkeur door een eigen reactie te plaatsen. Van alle reacties wordt een verslag gemaakt door middel van een samenvatting met beantwoording. Dit verslag kunt u later vinden op www.montferland.info/meespraak.